Kurser/Workshop

AKTUELLT: Två heldagars workshop i Självmedkänsla på Hälsans Hus, Fjällgatan 23B

Lör 22/4 – Sön 23/4. Lokal: Stora salen. Tid: 10-16, båda dagarna

Inga förkunskaper krävs.

Under denna tvådagarsworkshop i självmedkänsla, kommer vi att nyfiket utforska vår medkännande del.

Vi kommer att använda oss av en kombination av information och upplevelse baserade metoder såsom meditation, rytm, bild mm.

Hur kan vi öka vår medkänsla till oss själva och vara medkännande gentemot andra, utan att bli dränerade?

Kostnad: 2.500 (privat person) 4.250 (företag).

Anmälan görs via mail: lpj@perssonjarl.se

ACT (Acceptans Commitment Therapy) som ges både som en kurs  under 8 veckor eller en tvådagars workshop. I ACT utforskar vi tillsammans riktningen i livet. Vad är viktigt i livet och hur öppnar vi oss för att ge utrymme till nya sätt att leva.

MMKT (Mindful Medkänsla med Kognitiv Terapi) är en tvådagars workshop eller ett 9-veckors grupprogram, där vi utforskar självmedkänsla till oss själv och medkänsla till andra. För dig som har gått kursen MMKT så kan du lyssna på de guidade meditationerna här (observera att du behöver lösenord för detta).

MSC (Mindful Self-Compassion) kurs i självmedkänsla. En 8 veckors kurs eller 2 dagars workshop kring att odla sin förmåga till självmedkänsla. Under dessa veckor/dagar får du möjlighet att öva din färdighet att möta dig själv genom olika meditationer samt reflektioner med de övriga deltagarna.

Är du intresserad av någon av programmen, kan du kontakta mig för mer information och tidpunkt för start av kurs/workshop.

Handledning/Coachning

Text kommer inom kort

Stäng
Spelar just nu: